Skip to content

This page is written in Norwegian

Switch to English

Hva er Europan?

Europan Norge tilbyr en omfattende tidligfase innovasjonsprosess for by og stedsutvikling, bygget rundt den internasjonale arkitektkonkurransen Europan.

Hva er Europan?

Vi ser etter tomter for 2024-2025

Har du en tomt, et byområde eller tettsted med komplekse utfordringer, eller med behov for innovative idéer? 

Ta kontakt med Europan-sekretariatet. Vi kommer på befaring og går i dialog for å vurdere om Europan er rett verktøy for deres problemstilling. 

Europan er en innovasjonsprosess for by- og stedsutvikling bygget rundt det Europeiske nettverket og arkitektkonkurransen Europan. 3-5 norske steder får plass i Europan hver runde, som går over 2 år.

Bruk interesseskjema under innen 2. april for å gi oss litt info om deres tomt, eller ta kontakt på epost post@europan.no

Tomter for Europan 18 velges ut våren 2024.

Ta kontakt

Europan Norge

Europan Norge er en ideell stiftelse som organiserer Europan-konkurransen i Norge. Europan Norge ble grunnlagt i 2003 av Cornelius Brekke.

Styret i Europan Norge består av Bergen arkitekthøgskole, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Design og arkitektur Norge og Norske arkitekters landsforbund.

Det norske sekretariatet blir administrert av Kaleidoscope.

Europan Norge finansieres av sine kunder og partnere, samt Kulturdepartementet.

Europan Europe

Europan koordineres fra et sentralt sekretariat i Paris. Europan Europa står bak konkurranseportalen, organiserer konferanser, og utvikler tematikk for kommende runder. De nasjonale sekretariatene finner konkurransetomer, utvikler problemstillingene, lager konkurranseprogram i samarbeid med lokale partnere og organiserer juryeringen.

Gå til Europan-Europa sin nettside